De uitslagen van de achtste ronde en de stand na ronde 8 zijn gepubliceerd.

De paringen van de negende en laatste ronde kan je hier terugvinden.

In bijgevoegde uitslagen-excelfile vinden jullie dezelfde gegevens. En de allerlaatste versie van de spelerslijst zit ook in bijlage.

Deze gemeenschappelijke ronde wordt op vrijdag 21 april 2023 gespeeld in CC Oost, Vlierboomstraat te Houthalen-Oost.

Het normale clublokaal (Café Centrum) en de grote parking zijn bekend voor de meesten. Vanuit de grote parking kun je langs de kerk naar de kleine parking wandelen en daar bevindt zich ook de ingang van CC Oost (X op het plan).

Als voorbereiding van de laatste ronde vraag ik aan alle teamleiders om mij uiterlijk vrijdag 21/04 om 14u de ploegopstellingen (dit wil zeggen stamnummers en namen) door te geven van al hun ploegen. Uiteraard kunnen last-minute wijzigingen nog, maar er is een verschil tussen het verwerken van enkele wijzigingen en het verwerken van alle ploegopstellingen.

By the way, er wordt gevraagd aan alle ploegkapiteins om hun ploegen tegen 19u30 ter plaatse te bevestigen. Daarnaast wordt er gevraagd aan de spelers om tegen 19u45 aanwezig te zijn zodat we tijdig kunnen beginnen.

Vergeet ook niet een goed-werkende stylo mee te nemen. De rest (borden - stukken - klokken - notatieformulieren - bordnummers) zal voorzien zijn.

Uiteraard wordt gevraagd om forfaits door te geven aan zowel de teamleider van de andere ploeg als aan mij. Er is niets zo vervelend voor een speler om na zijn verplaatsing te moeten vaststellen dat deze een forfait krijgt.

Veel succes !!!

Bijlagen
75ste_LIC 2022-2023 Uitslagen.xlsm [533.36Kb]
Upload Dinsdag, 11 april 2023 door Cornet Luc
LIC 2022-2023 Spelerslijsten 20230411.xlsx [33.53Kb]
Upload Dinsdag, 11 april 2023 door Cornet Luc