Deze disclaimer is van toepassing op de website limliga.be ("Website"), beheerd door Schaakliga Limburg vzw ("we" of "onze").

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De eigenaar van deze website, Schaakliga Limburg vzw, streeft ernaar om actuele en accurate informatie te verstrekken, maar geeft geen garantie of verklaringen van welke aard dan ook met betrekking tot de juistheid, volledigheid of geschiktheid van de informatie op deze website.

Elk gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico. Schaakliga Limburg vzw is niet aansprakelijk voor enige schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van deze website.

Deze website bevat mogelijk links naar externe websites die niet onder de controle vallen van Schaakliga Limburg vzw. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke externe websites en bieden deze links uitsluitend voor het gemak van onze gebruikers.

Meer informatie

Voor meer informatie over hoe we persoonlijke gegevens verwerken en jouw privacyrechten, verwijzen we je naar onze Privacyverklaring.

Contact

Als je vragen hebt over onze disclaimer, neem dan contact met ons op via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

De inhoud van deze disclaimer kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt zonder voorafgaande kennisgeving. Het is raadzaam om deze pagina regelmatig te raadplegen voor eventuele updates.

Laatst bijgewerkt op 1 juni 2024