Vandaag is het internationaal toernooi van Vlissingen begonnen. Zoals steeds moest men de eerste ronde aanwezig zijn om er aan te kunnen meespelen. Echter er waren toch enkele administratieve problemen. Zo stond (onze) Jelle Sarrau op de paringen van de eerste ronde terwijl hij zich helemaal niet heeft aangemeld en zelfs nietsvermoedend thuis aan het blokken is voor zijn tweede zit.

In elk geval laat de organisatie weten dat er nog drie deelnameplaatsen zijn voor mensen die vanaf morgen willen instappen. En dit zelfs GRATIS. Het enige wat gevraagd wordt, is dat men zich zo snel mogelijk bij de organisatie meldt en dit uiterlijk voor morgenmiddag 11u30. Meer informatie is te vinden op hun website http://www.hztoernooi.nl/hz/. Als contactgegevens heb ik het volgende gevonden:

Hans Groffen: 0031/6/41.642.100

Roeland Alders: 0031/6/50.494.671

Veel succes aan diegenen die hiervan gebruik kunnen maken.

PS (onze) Lars Swijsen heeft het al onmiddellijk goed getroffen: hij mag al met zwart vanaf de eerste ronde het vuur aan de schenen leggen van de elohoogste GM Krishnan Sasikiran (IND, 2679). Op dit moment hebben al vele spelers gedaan, maar hij is nog steeds bezig.